Grondwerk en grondverzet in Ommen

Loonbedrijf Reimink voor al uw grondverzet en graafwerk
Als het gaat om vakkundig grondwerk en grondverzet in Ommen, dan biedt Loonbedrijf Reimink de juiste dienstverlening. Als loonbedrijf hebben wij voor iedere klus de goede grondverzetmachine ter beschikking. U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een weg, het uitgraven van een huis, of voor het maken van sleuven in de grond. Vanuit standplaats Den Ham is Loonbedrijf Reimink ook beschikbaar voor alle soorten van grondverzet in Vroomshoop en omstreken.

Grondverzet nabij Ommen 
Met grote rupskranen, die perfect geschikt zijn voor onverhard terrein, wordt grondverzet in Vroomshoop snel en professioneel geregeld. Daarnaast heeft Reimink de beschikking over mobiele kranen, mini- en midikranen, shovels en trekkers met dumper voor het afvoeren van grond. Alle machines voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en worden uitsluitend bediend door gekwalificeerde medewerkers. Naast grondverzet in Ommen voert het veelzijdige loonbedrijf ook agrarisch loonwerk uit en is actief in groenvoorziening.

Hét loonbedrijf voor Ommen en Vroomshoop
Bij iedere opdracht die door Reimink wordt uitgevoerd staan veiligheid, service en kwaliteit voorop. Is het voor uw bouwproject bijvoorbeeld nodig dat er vakkundig grondverzet in wordt uitgevoerd? Wilt u graafwerk laten uitvoeren voor het aanleggen van een zwembad of riolering? Neem dan snel contact op met Loonbedrijf Reimink waar elk karwei snel, goed en veilig wordt geklaard.