Groenvoorziening

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de groenvoorziening voor gemeenten, particulieren of het waterschap. De werkzaamheden voor onze opdrachtgevers variƫren van het klepelen van sloten en het onderhoud aan bermen tot en met het omzagen van bomen.

 

Onderhoud van bomen, bermen en sloten

Loonbedrijf Reimink is de uitgelezen partner voor de verzorging en het onderhoud van al uw groenvoorzieningen in Ommen, Vriezenveen, Hellendoorn en omstreken. Met meer dan 25 jaar ervaring in dienst van particulieren, gemeenten of het waterschap weten wij als geen ander wat uw groenproject nodig heeft. Of u nu gaat bomen zagen, sloten klepelen of bermen onderhouden: wij kennen de knepen van het vak. Ontdek hier snel wat wij voor u kunnen doen.

Boomonderhoud

Wij hebben deskundige vakmensen en gespecialiseerde machines om al uw grote of kleine bomen te onderhouden, snoeien of kappen. Voor het frezen van de stobbe beschikken wij over een mobiele kraan met strobbenfrees hierdoor kunnen we ook moeilijkere liggingen de baas. De takken worden netjes verwerkt in de versnipperaar. kapwerkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de winter.

Bermonderhoud

Een goed overzicht van de rijweg is van levensbelang. Reimink biedt een totaalonderhoud van alle types bermen. Onze maai/zuig-combinatie zorgt voor een vlot en net verloop van de werken, waarbij het klepelen en verzamelen van het maaisel in een en dezelfde werkgang gebeurt. Desgewenst kan ook met een opraapwagen gewerkt worden.

Slootonderhoud

Wij onderhouden de sloten van particulieren, bedrijven en overheden. Met veelzijdige machines zoals onze midikraan, hooby LC90 of mobiele kraan kunnen wij sloten uitdiepen, herstellen of beschoeiing aanbrengen. We kunnen het volledige profiel maaien of de sloot (weer) onder profiel brengen.

 

Reimink zorgt voor uw groenvoorzieningen

Woont of werkt u in (de buurt van) Ommen, Vriezenveen of Hellendoorn, dan kunt u gegarandeerd rekenen op onze diensten. Aarzel dus niet om ons uw project voor te stellen.

Onderhoud bermen
Meer informatie
Onderhoud bomen
Meer informatie
Onderhoud sloten
Meer informatie