Agrarisch loonwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in agrarisch loonwerk? Dan kunt u bij Loonbedrijf Reimink terecht. We zijn al 75 jaar gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, groenvoorziening en grondverzet. Wij bieden een divers dienstenpakket, onder andere voor agrarisch gebied. Door ons brede aanbod aan voertuigen, helpen wij u bij de meest complexe projecten. Er is voor ons geen uitdaging te groot. 

Naast agrarisch loonwerk, zijn wij ook gespecialiseerd in groenvoorziening en grondverzet. Al ons personeel is goed opgeleid en bezit over alle benodigde kennis. Daarbij zijn wij te allen tijde op de hoogte van de nieuwste regels rondom veiligheid, waardoor we kunnen garanderen dat al onze machines hieraan voldoen. Zo kunt u gerust al het werk aan ons uit handen geven. 

 

Wat is agrarisch loonwerk? 

Bij Reimink voeren wij agrarisch loonwerk uit voor verschillende instanties. Zo richten wij ons voornamelijk op agrarisch gebied rondom de veehouderij. Wij oogsten, zaaien, bemesten en doen aan landbewerking. Ook transporteren en voeren wij dierlijke mest af. Wij verzorgen de gewassen in de grond door deze te bewerken met onze machines. 

 

Onze diensten 

Wij verzorgen verschillende diensten op het gebied van agrarisch loonwerk. Door onze verschillende professionele machines bieden wij een divers dienstenpakket aan. 

Zaaien 

Wij zaaien zowel maïs als gras. Daarvoor beschikken wij over speciale machines. Bij het zaaien van maïs kan er door de zaaimachine bemesting toegevoegd worden. Wanneer gewenst, kunnen wij het maïszaad ook voor u transporteren. Voor het zaaien van gras gebruiken wij een Samex Twinseeder, waarvan we de kopeg kunnen vervangen door een frees. 

Bij het doorzaaien van grasland zetten wij de Evers Grasprofi in. Hiermee kunnen meerdere taken in één keer worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het gladmaken van het oppervlak en het losmaken van de bovenste bodemlaag. Ook kunnen wij hiermee onkruid wieden. Vervolgens wordt er op de kale plekken graszaad bijgezaaid. Uiteindelijk wordt dit vastgelegd. 

Landbewerking 

Ook doen wij aan landbewerking voor grasland en bouwland. Ons aanbod aan machines hiervoor is erg groot, waardoor wij de gewenste taak altijd op de meest efficiënte manier kunnen uitvoeren. Dit zorgt voor een goede bodemkwaliteit. 

Bemesten 

Bij Loonbedrijf Reimink is het mogelijk om uw gras- en bouwland te laten bemesten met compost, dierlijke vaste mest en slootafval. Voor het verstrooien van vaste meststoffen bezitten we over een breedstrooier. Bouw- en grasland bemesten we met een Terra Gator vierwieler. Bij deze machine is er sprake van minimale spoorvorming. Daarnaast kunt u voor het afvoeren en transporteren van dierlijke mest ook bij ons terecht. 

Oogsten 

Op het gebied van oogstwerkzaamheden bieden we bij Loonbedrijf Reimink veel opties. Hierbij kunt u denken aan gras- en maïs hakselen, hooipersen, inkuilen en grasmaaien. Uiteraard bieden wij hulp bij nog meer taken op het gebied van oogsten. 

 

Meer informatie over agrarisch loonwerk 

Naast agrarisch loonwerk kunt u ons ook inschakelen voor grondverzet en groenvoorziening. Wilt u meer weten over deze diensten, of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0546-671371, maar ook kunt u een mail sturen naar info@reiminkdenham.nl of het contactformulier invullen op onze website.