Grasmaaien bermen

Grasmaaien bermen? Met onze machinepark hebben we de beschikking tot de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden om elke berm, met welke obstakels dan ook te kunnen onderhouden. Hiermee krijgt het aangezicht telkens een verfrissing en blijft een nette, strakke berm over.

Grasmaaien bermen

Voor het aangezicht is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan de bermen. Om dit op een efficiƫnte manier te kunnen doen hebben we dan ook voor elke situatie een passende oplossing. Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden en een advies op maat? Neem dan contact met ons op!

Over Loonbedrijf Reimink Den Ham

Wij zijn een veelzijdig en gekwalificeerd loonbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Onze diensten zijn onder te verdelen in agrarisch loonwerk, grondverzet en groenvoorziening. Daarnaast leveren wij logistieke oplossingen met betrekking tot transport en hebben we een breed machinepark. Bij Loonbedrijf Reimink werkt deskundig personeel met een hart voor het loonwerk. Kwaliteit, service en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Nieuwsgierig naar ons bedrijf en dienstverlening? Kijk gerust eens rond op onze website of neem contact met ons op!